Wie zijn we

We zijn een christelijke gemeenschap met ruim 150 leden uit Nieuwegein, IJsselstein, Benschop en Vianen.
Hieronder kun je vinden hoe onze gemeente eruitziet

Geloof in IJsselstein

Het is ons verlangen om een christelijke gemeenschap te vormen in IJsselstein die zichtbaar is voor onze stadsgenoten, die gastvrij is en openstaat voor anderen die met ons Gods naam groot willen maken of zoekend zijn naar de zin van het leven en willen ontdekken wie God is.

We geloven dat God ook iets te zeggen heeft tegen ons IJsselsteiners die in de 21ste eeuw leven. Het goede nieuws van Jezus Christus willen we delen met anderen.

Vanuit de GKv Nieuwegein is daarom het initiatief Geloof in IJsselstein gestart om ook in IJsselstein samen te komen.

Kringen

Als gemeente van Jezus komen we ook doordeweeks bij elkaar, omdat we met elkaar op weg zijn. We hebben een missie. We mogen nu al iets van Gods koninkrijk laten zien aan mensen om ons heen. Ons verlangen is dat de kringen bezig zijn met alle dimensies van christen-zijn. Geloven met hoofd, hart en handen. Met ons hoofd zijn we bezig om steeds meer te mogen leren van Gods woord. Met ons hart zijn we bezig om Gods liefde te leren kennen en elkaar met persoonlijk geloofsgesprek op te bouwen. En met onze handen zijn we bezig om onze naasten te dienen, om dienstbaar te zijn aan de maatschappij. Zo kunnen we in alle facetten van ons leven en gemeente-zijn gelegenheden leren benutten en creëren om anderen te vertellen van Jezus onze verlosser.

Kerkdiensten

Sinds 1 januari 2022 zijn wij Het Anker, samen met de voormalige Ankergemeente. Het rooster voor de diensten voor de komende twee weken vindt u op de huidige website van de Ankergemeente of via de link naar de Live stream.