Graag brengen we de diensten voor kerst en oud en nieuw even onder de aandacht. Kerst valt op een zaterdag en  zondag. We willen op eerste kerstdag twee diensten houden, zodat zoveel mogelijk mensen daarbij aanwezig  kunnen zijn. Op tweede kerstdag beleggen we één dienst. 

Op oudejaarsdag hebben we een dienst gezamenlijk met De Rankgemeente, de gemeente waarmee we al vele  jaren een pand delen. In de afgelopen tijd gingen we ook samen gebukt onder de pandemie en vanuit beide  kerkenraden werd het verlangen uitgesproken om samen een moeilijk jaar af te sluiten. Deze kerkdienst wordt net als  vorig jaar hoogstwaarschijnlijk ’s middags al opgenomen, met weinig of geen bezoekers; de uitzending volgt dan ‘s  avonds. 

Even op een rijtje: 

  • 25 december om 10:00 uur Voorhof: kerstdienst met extra aandacht voor de kinderen 
  • 25 december om 12:15 uur De Rank: kerstdienst 
  • 26 december om 10:00 uur De Rank: dienst begeleid door blazers 
  • 31 december om 19:00 uur uitzending: online oudejaarsdienst met De Rankgemeente 

Zoals we inmiddels gewend zijn, houden we de richtlijnen van het RIVM goed in de gaten en kunnen we via Scipio  zien welk maximaal aantal bezoekers we op de verschillende momenten passend vinden. 

Het is momenteel helaas moeilijker om elkaar in grotere groepen te ontmoeten. Maar wellicht is deze kerst voor ons  een mooie aanleiding om elkaar in kleinere groepjes onderling op te zoeken. Om zo in kringverband of in ander  verband oog voor elkaar te hebben en elkaar te ontmoeten.