Vanaf heden vormen we samenwerkingsgemeente Het Anker. Deze gemeente is ontstaan uit de GKv Nieuwegein en de Ankergemeente. Op 9 januari 2022  heeft de officiële institutionering plaatsgevonden in onze eredienst. Rijn de Jonge heeft ons in deze dienst begeleid. In deze dienst mochten de ambtsdragers hun JA-woord geven en heeft de gemeente ook haar JA-woord gegeven aan de ambtsdragers.

Tijdens deze mooie dienst werden we als gemeente verrast met de prachtige compilatie van het opwekkingslied 822, ‘Mijn Anker’ ingezongen en ingespeeld door onze eigen muzikanten. Wat zijn we God dankbaar voor zoveel talent in onze gemeente. Heeft u dit nog niet kunnen bekijken of wilt u hem keer op keer herhalen? De link vindt u HIER.

Op termijn zal er ook een nieuwe website komen. Tot die tijd kunt u de meest actuele kerkdiensten vinden op kerkdienstgemist.nl. Hier vindt u ook het rooster voor de komende weken. LET OP: in verband met de veranderende regels betreffende corona veranderen de tijden regelmatig, Houdt daarom het rooster in de gaten; dit is actueel twee weken vooruit.