Vanaf 25 februari komt er een einde aan de beperkende maatregelen voor het kerkelijke leven ivm corona. Dat  betekent dat we vanaf zondag 27 februari weer terug kunnen naar diensten waarvoor we niet  hoeven aan te melden en we kunnen weer koffie drinken na de dienst. Daar zijn we heel blij en dankbaar voor. Het houden aan basisregels als thuisblijven bij klachten blijft natuurlijk wel belangrijk. 

Voor degenen die liever wel op 1,5 m de dienst willen bijwonen, zullen we enkele plekken reserveren en komt een  aanmeldmogelijkheid via Scipio. Mondkapjes hoeven niet meer, maar mogen wel.

Het rooster blijft tot nader order zoals nu gepland: er zullen voorlopig dubbel diensten blijven. De diensten hebben een identieke inhoud, dezelfde voorganger en een gelijke preek.

  • 10.00 in de Voorhof, Wiersdijk 8b, Nieuwegein
  • 11.45 in de Rank, Lupinestraat 11, Nieuwegein

Beide diensten zullen via de gebruikelijke manier worden gestreamd en uitgezonden. 

Het meest actuele rooster kunt u vinden op kerkdienstgemist.nl. LET OP: in verband met de veranderende regels betreffende corona veranderen de tijden regelmatig, Houdt daarom het rooster in de gaten; dit is actueel twee weken vooruit.

Uitnodigingsbeleid

Iedereen is van harte welkom één van de diensten te bezoeken. Het uitnodigingsbeleid per wijk vervalt. Ook gasten zijn van harte welkom! Mocht u/jij het lastig vinden te komen, bespreek dit dan met mensen in uw omgeving of neem contact op met Team Pastoraat.