God verheerlijken, Jezus volgen en verkondigen, in verbondenheid met elkaar en met hart voor onze stad


Ik ben nieuwLive Stream

Kerkdiensten

Sinds 1 januari 2022 zijn wij Het Anker, samen met de voormalige Ankergemeente. Het rooster voor de diensten voor de komende twee weken vindt u op de huidige website van de Ankergemeente of via de link naar de Live stream.

Dit geloven wij

Wij geloven in God en in zijn liefde voor ons persoonlijk en voor de wereld. Hij geeft ons vergeving en een vernieuwd leven door Jezus Christus. Deze boodschap heeft waarde voor iedereen op deze wereld. Omdat we dit goede nieuws aan iedereen gunnen, willen we het ook graag delen met anderen.

Onze kerk staat niet op zichzelf. We maken onderdeel uit van een kerkverband, de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt, met gemeentes verspreid over heel Nederland. Op de site van ons landelijk kerkverband kunt u meer lezen over onze achtergrond.

Live meeluisteren

Via onderstaande link kunt u op het moment dat er een kerkdienst is live meeluisteren. De kerkdiensten vinden plaats, tenzij anders aangegeven, op zondagochtend om 8.30 uur en op zondagmiddag om 16.30 uur. Via de link kunt u ook eerdere kerkdiensten terugluisteren.